Denne klemmen hadde hun ventet lenge på

Soldatfaren hadde vært i Afghanistan i ett år da han plutselig sto på scenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nettstedet WelcomeHomeBlog har spesialisert seg på videoer av de rørende øyeblikkene der amerikanske soldater møter familien sin igjen etter å ha vært ute på oppdrag.

USA deltar titt og ofte i kriger, og med operasjoner både i Irak, Afghanistan og Libya bare de siste åra er det nok av materiale å ta av for nettstedet.

Videoen du ser over ble lagt ut av kona til seniorsersjanten Joseph. Han kom hjem tidligere i mars, etter å ha vært ett år i Afghanistan.

- Vi har to barn som fortsatt bor hjemme, og dere kan se for dere hvordan dette har rammet ungene hardest, skriver kona hans.

- Dette året har vært mer smertefullt enn jeg kan beskrive, og det verste har vært å holde barna mine mens de gråter seg i søvn på natta og savner sin kjære pappa, skriver hun.

Da Joseph endelig kom hjem igjen fra Afghanistan blehan møtt av sønnen på sju på flyplassen, mens familien hadde planlagt å overraske den 18-årige jenta.

Som du kan se i videoen over hadde dattera nettopp levert en tale på sin videregående skole da faren plutselig sto der på scenen.

Det rørende øyeblikket skjedde altså foran hele skolen hennes. Oppløst i tårer fikk far og datter klemme hverandre for første gang på over ett år.

- Hun er pappas lille jente og vil alltid være det, og det kunne man se, skriver kona til Joseph.