Denne kyllingen skulle brukes i salatbarer

Oppbevarte kylling i skitne bøtter på gulvet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Svensken rystes nok en gang av en kjøttskandale. Juicy Bar har siden i fjor levert mat til flere populære salatbarer i Gøteborg. Gang på gang har bedriften fått anmerkninger fra Miljöforvaltningen, som har ansvar for å kontrollere maten på svenske utesteder, skriver Expressen.

Nå er bildene som avslører forholdene offentliggjort. Bildene viser tydelige at hygiene ikke har stått øverst på dagsorden for eierne.

Juicy Bar har oppbevart rått kyllingkjøtt i skitne bøtter stående på gulvet, i all for høy temperatur. Tidligere i år avslørte inspektørene at kjøttet inneholdt tarmbakterier, noe som tyder på dårlig hygiene blant personalet. Nå har Juicy Bar fått forbud mot å håndtere kyllingkjøtt. I tillegg ber inspektørene Miljönemnden frata Juicy Bar retten til å fortsette med virksomheten.

To av salatbarene som mottar mat fra Juicy Bar har hatt gjester som har blitt rammet av matforgiftning.

Føler seg forfulgt

- Vi ser alvorlig på dette og vi har krevd at Juicy Bar skal sette i gang nye tiltak, men de har fortsatt som før, sier Daniel Eek, Miljöforvaltningens avdelingssjef.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer