Hund funnet alene på buss

Denne lille hunden ble pågrepet da den tok en busstur på egenhånd

Savner du en egenrådig liten terrier? Da ber oslopolitiet deg om å ta kontakt.

BUSSTUR: Denne lille terrieren ble hentet på Jernbanetorget, da den hadde tatt bussen alene hele veien fra Sinsen. Foto: OPS politiet / Twitter
BUSSTUR: Denne lille terrieren ble hentet på Jernbanetorget, da den hadde tatt bussen alene hele veien fra Sinsen. Foto: OPS politiet / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): SISTE: Politiet opplyser kl. 14:11 at hunden nå er funnet, og at den er lykkelig gjenforent med eieren som hadde lett rundt i nabolaget etter den savnede hunden.

Det er ikke hver dag man møter en hund på busstur alene gjennom storbyen, men det var akkurat det synet som møtte passasjerene på busslinje 31 gjennom Oslo sentrum i dag.

Rett ved Sinsen skal en liten terrier ha gått om bord i bussen alene, og blitt med hele veien til Jernbarnetorget, før den ble hentet av politiet.

- Vi har tatt hånd om hunden, og kjørt den opp til Sinsen igjen for å se etter eier. Foreløpig har vi ikke kommet i kontakt med noen, sier operasjonsleder i oslopolitiet, Bente Otterstad, til Dagbladet.

Hun beskriver hunden som vennlig, og med godt lynne. Hunden hadde ikke på seg noen form for halsbånd da den ble funnet, og har derfor ikke blitt identifisert.

- Vi har ikke fått sjekket om den har noen chip ennå, men kommer til å gjøre dette snart. Vi beholder den her hos oss, og om ingen melder seg innen rimelig tid vil den bli sendt til hundevakta hos Falk, sier Otterstad om de videre planene for hunden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer