Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Denne lille luringen fikk folk til å sperre øynene opp på Ikea

Snek seg ut av bilen i vinterkåpe og bleie.

RØMTE: Denne lille krabaten klarte å komme seg ut av bilen den satt i utenfor Ikea i Toronto. Apen hadde på seg en vinterkåpe og bleier. Foto: Bronwyn Iler Page
RØMTE: Denne lille krabaten klarte å komme seg ut av bilen den satt i utenfor Ikea i Toronto. Apen hadde på seg en vinterkåpe og bleier. Foto: Bronwyn Iler Page Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En liten ape, ikledd vinterkåpe og bleier, fikk folk som var ute på søndagshopping til å sperre øynene opp på parkeringsplassen utenfor Ikea i Toronto i Canada søndag.

Den lille krabaten hadde klart å snike seg ut av en bil, mens eierne var inne for å handle.

- Det er en smart ape, sier Ed Dzingala fra Toronto-politiet til, CBC News.

Apen ble til slutt hentet av dyrevernet, men de rettmessige eierne har nå kommet for å hente den hjem igjen, opplyser Dzingala.

Stephane Yim hadde akkurat parkert bilen og skulle inn på varehuset da hun fikk øye på den vesle krabaten som tittet fram bak en annen bil.

- Det var det rareste. jeg trodde jeg var i ferd med å bli gal, sier Yim til CBC News.

Sammen med andre i parkeringshuset begynte Yim å følge etter apen mens det løp rundt parkeringsplassen. Hun forteller at apen tilsynelatende ikke var redd, men at det skrek ut med jevne mellomrom.

- Den begynte å ape-skrike. Det virket som den skrek etter noen den kjente. Den var trist, sier Yim.

Ikea-kundene fikk etterhvert tilkalt de ansatte på varehuset, som ringte dyrevernbeskyttelsen. Selv om det er ulovlig å ha aper som husdyr i Toronto er apen i vinterkåpa gjenforent med sine eiere.

Dzingala opplyser at politiet ikke har valgt å sikte eierne for noe foreløpig.

PÅ TUR: En liten ape klarte søndag å komme seg ut av en bil parkert ved Ikea i Toronto, Canda. Apen løp rundt og skrek i parkeringshuset før den ble hentet av dyrevernbeskyttelsen. Foto: Bronwyn Iler Page
PÅ TUR: En liten ape klarte søndag å komme seg ut av en bil parkert ved Ikea i Toronto, Canda. Apen løp rundt og skrek i parkeringshuset før den ble hentet av dyrevernbeskyttelsen. Foto: Bronwyn Iler Page Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!