Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Denne mannen drepte åtte personer

Sju av de drepte var hans egne familiemedlemmer. Treåring ennå kritisk skadet.

SIKTET FOR DRAP: Guy Heinze Jr. er siktet for drap på åtte personer, og drapsforsøk på en niende person. Foto: AP Photo/Scanpix
SIKTET FOR DRAP: Guy Heinze Jr. er siktet for drap på åtte personer, og drapsforsøk på en niende person. Foto: AP Photo/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Glynn County i Georgia har pågrepet Guy Heinze Jr. (22), som er siktet for å ha drept åtte personer i en husvogn i Georgia. Han er også siktet for drapsforsøk på enda en person.

Guy Heinze Jr. er sønnen til en av de drepte etter den brutale massakren. Totalt var sju av de drepte hans familiemedlemmer, ifølge nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Ringte nødtelefonen
Det var også han som ringte inn til nødtelefonen og fortalte at hele familien var drept.

Politisjef i Glynn County Matt Doering ville ikke si noe til pressen om bevisene mot Heinze, men røpte at det var to nye beviser som ble tilgjengelig sent i går som gjorde en pågripelse mulig.

Doering ville heller ikke røpe om den pågrepne hadde gjort dette alene eller sammen med andre.

DRAP: Politiet har sperret av området der åtte personer ble drept. Foto: AP Photo/Lewis Levine/Scanpix
DRAP: Politiet har sperret av området der åtte personer ble drept. Foto: AP Photo/Lewis Levine/Scanpix Vis mer

- Jeg kan forsikre dere om at dette er den ansvarlige, sa politisjef Matt Doering til pressen, ifølge CNN.

Treåring overlevde
Massakren skjedde sist lørdag. Sju personer ble funnet drept på stedet, og en åttende person døde på sykehuset. Bare en overlevde det hele, og blir behandlet på sykehuset. Den overlevne er ennå kritisk skadet.

- Det er det verste åstedet jeg noen gang har sett, sa Doering.

Han forteller at den ene som overlevde massakren er tre år gamle Byron Jimmerson Jr., som er sønnen til en av de drepte kvinnene.

ETTERFORSKNING: Politisjef Matt Doering (t.h) forteller om etterforskningen. Foto: AP Photo/Scanpix
ETTERFORSKNING: Politisjef Matt Doering (t.h) forteller om etterforskningen. Foto: AP Photo/Scanpix Vis mer

Venner og bekjente av familien forteller til First Cast News at de er sjokkerte over siktelsen. Flere av de mener det umulig kan være han som har drept sin egen familie, og mener nødsamtalen taler for seg.

Dødsstraff
Statsadvokat Stephen Kelley mener saken kvalifiserer seg til dødstraff, ifølge Jasonville News. Men noen avgjørelse er ikke blitt tatt.

Guy Heinze Jr. var først arrestert for mindre siktelser som narkotikabesittelse, bevisforspillelse, feilaktige uttalelser til politiet. Han ble sluppet løs mot kausjon kort tid i går før han senere på dagen ble hentet inn og plassert i arresten siktet for drap og drapsforsøk.

Lokalsamfunnet står splittet i saken. Mens noen mener Heinze ikke kunne gjort dette, er det noen som ikke er i tvil om at politiet har tatt rett mann.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling