Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Denne mannen er ettersøkt for voldtekt

Jente brutalt voldtatt i Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Kristiansand offentliggjorde i dag en tegning av mannen de mistenker står bak den brutale voldtekten i byen natt til lørdag.

- Mannen antas å være mellom 17 og 22 år. Han er 170 - 175 cm høy og med en normal kroppsbygging. Han har nordisk utseende og et blondt eller kommunefarget hår med styling i luggen, sier Oddbjørn Lunde, leder for etterforskningen ved Kristiansand politidistrikt. 

- Han var iført en lys eller lys blå allværsjakke med en mørk blå eller svart genser under. På denne skal det stå «Jean Paul» på brystet. Videre hadde han en lys dongeribukse, mørke tennissokker og hvite sko, eller «sneakers», fortsetter Lunde til Dagbladet.no.

Smykke med bokstaven P

Han forteller videre at kvinnen beskriver et spesielt smykke og et krafitg belte.

- Smykket hadde et kraftig kjede som var noe lengre enn til halsgropen. På kjedet hang en firkantet medaljong eller lignende, med bokstaven P gravert, sier Lunde.

Beltet var kraftig. Mønsteret er ukjent. Gjerningsmannen antas å ha sørlandsdialekt.

- Det er en detaljert tegning. Har du sett denne mannen før, enten det er i boligområdet eller i forbindelse med jobb, vil du gjenkjenne ham, sier Lunde.

JAKTES: Tegningen viser mannen kristiansandspolitiet mener står bak den brutale voldtekten sist helg. Tegning: Politiet
JAKTES: Tegningen viser mannen kristiansandspolitiet mener står bak den brutale voldtekten sist helg. Tegning: Politiet Vis mer

Brutal voldtekt

Det var i på Tinnheia utenfor Kristiansand sentrum at en ung kvinne ble voldtatt mellom klokka 03 og 04 natt til lørdag. Hun var på vei hjem fra byen da en mann fulgte etter henne inn i en av blokkene i området. Voldtekten skjedde i en trappeoppgang.

Politiet beskriver voldtekten som svært brutal. Jenta ble fysisk skadd under overfallet.

Dagbladet.no kommer med mer.

UNG: Gjerningsmannen antas å være mellom 17 og 22 år gammel.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media