Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Denne mannen kjøpte naken-Kate-Se og Hør i nettoen

Danskene går bananas.

NAKEN For KATE: Denne danske herremannen kledde seg  splitter naken og kjøpte dagens Se og Hør i København i formiddag. FOTO: Jens Lyngstad / Tibe
NAKEN For KATE: Denne danske herremannen kledde seg splitter naken og kjøpte dagens Se og Hør i København i formiddag. FOTO: Jens Lyngstad / Tibe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 KØBENHAVN (Dagbladet): Danske Se og Hør publiserte i dag de kontroversielle toppløsbildene av britenes kommende dronning.

Da Dagbladet besøkte bladkiosker rundt om i København i formiddag, var flere kiosker nesten utsolgt for utgaven som ble distribuert i morgentimene torsdag.

- Vi har solgt helt vanvittig med bladet og Kate er tydeligvis en kvinne mange vil se uten en tråd, sier 7-11-ekspeditør Kim til Dagbladet.

Nysgjerrig På gaten i København erfarte Dagbladet at de fleste kjøpte bladet av nysgjerrighet.

- Jeg kjøper ikke bladet til vanlig, men i dag måtte jeg bare se om kroppen til Kate er så fantastisk som jeg trodde, og det er den jo, sier 22 år gamle Gitte Nysted til Dagbladet.

Men den artigste Se og Hør-opplevelsen i dag, fikk trolig den norske reklamebyrå-sjefen Terje Heggem, som er i København for å dekke Moldes kamp mot FC København torsdag kveld.

Sammen med tv-fotograf Jens Lyngstad filmet de innklippsbilder på Strøget, da en naken herremann stilte seg i kø for å kjøpe dagens Se og Hør-utgave.

- Ja, danskenes frie sjel gjør seg også gjeldende på Strøget, sier Heggem og forteller at hans fotograf Jens Lyngstad var rask med å ta frem mobiltelefonen for å forevige den nakne mannen.

Hvorfor mannen betalte i nettoen, er ukjent.

- Det har vært en del snakk om denne Se og Hør-utgaven, og synet av en naken mann med bilder av en naken Kate under armen, vandrende ut av bladkiosken, blir ikke glemt med det første, sier Heggem.

- Dette er faktisk det første nakenbildet jeg har fotografert, sier en lattermild Lyngstad.
Holder opplaget hemmelig Se og Hør ønsker ikke å si noe om opplaget.

- Vi ønsker ikke å fortelle om vi har et større opplag enn vanlig, sier Marie Thorsø, kommunikasjonskonsulent i danske Se og Hør til Dagbladet.
Hun ønsker heller ikke å fortelle om de nå frykter rettslige reaksjoner fra det britiske kongehuset, slikt det franske magasinet Closer opplevde da de publiserte bildene forrige uke.

Derimot sier bladets redaktør at han er stolt over at de har gitt danskene muligheten til å se Kates bakende og pupper.

- Det ligger i vårt blads DNA å underholde våre lesere. De elsker å følge livet til de kongelige og forlanger detaljer så tett og personlig som mulig er. Derfor er jeg ekstremt stolt over at vi har rettighetene til å publisere toppløsbildene av Englands neste dronning, skriver redaktør for danske Se og Hør, Kim Henningsen, i en epost til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media