Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Denne SAS-episoden fikk Carina til å rase: - Ikke akseptabelt

Nå legger flyselskapet seg flat.

- UAKSEPTABELT: Danske Carina Isager ble overrasket da hun så hvordan bagasjen ble håndtert på et SAS-fly i København. Video: Carina Isager Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lørdag forrige uke ble danske Carina Isager møtt av et urovekkende syn da hun landet på Københavns lufthavn Kastrup.

På gaten ved siden av henne ble et fly tømt for bagasje. Isager ble vitne til at en ansatt satt på huk inne i bagasjerommet, og kastet kofferter og bager ned i en vogn et lite stykke under flyet.

Dansken filmet en videosnutt, og publiserte på SAS sin Facebook-profil.

- Er dette ny standard, spør hun.

Til danske BT utdyper hun:

- Jeg vil gjerne understreke at det selvfølgelig ikke er personen jeg går etter. Jeg ville gjerne vise SAS hvilke forhold de lar sine medarbeidere arbeide under, som jeg ikke synes er akseptable. Denne behandlingen av bagasje er verken akseptabel for passasjerene eller personalet.

Hun synes likevel at passasjerer skal kunne forvente at eiendelene deres behandles ordentlig.

- Jeg synes at man kan forvente at ens koffert blir returnert i samme stand som da man reiste, slår hun fast til den danske avisa.

Videoen er på en liten uke delt av over 1 200, og i kommentarfeltet er det flere som reagerer på behandlingen av bagasjen.

- Jeg trodde jeg ville få en sur kommentar fra SAS, og hadde absolutt ikke forventet denne positive responsen, sier hun.

Under innlegget på Facebook har SAS kommentert saken.

- Hei Carina. Vi har tatt dette videre til våre kollegaer, som er ansvarlig for SAS' bagasjehåndtering. Dette er naturligvis ikke standard, og ikke ok, skriver de.

Isager har ikke ønsket å kommentere saken ytterligere overfor Dagbladet.

Hele Norges coronakart