Denne smart-vekkerklokka vekker deg med lyd og lys mens kjæresten din kan sove videre

Kickstarter-kampanje.

SMART-VEKKERKLOKKE: I disse dager er det startet en kickstarter-kampanje for å få vekkerklokka «Wak?» i produksjon, og den har fått en god start. I løpet av bare en uke har de samlet inn 50 000 dollar - tilsvarende 400 000 norske kroner. Skjermdump: www.kickstarter.com
SMART-VEKKERKLOKKE: I disse dager er det startet en kickstarter-kampanje for å få vekkerklokka «Wak?» i produksjon, og den har fått en god start. I løpet av bare en uke har de samlet inn 50 000 dollar - tilsvarende 400 000 norske kroner. Skjermdump: www.kickstarter.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Har du en bedre halvdel som står opp før soloppgang for å starte sin dag, eller er det kanskje du som må ha på fire vekkerklokker for å komme deg opp og tar med deg din kjære i dragsuget til den våkne verden?

Kickstarter Dette kan tære på ethvert forhold, men nå kan det være en løsning på vei.

I disse dager er det nemlig startet en kickstarter-kampanje for å få vekkerklokka «Wak?» i produksjon, og den har fått en god start. I løpet av bare en uke har de samlet inn 50 000 dollar - tilsvarende 400 000 norske kroner.

De er med andre ord allerede halvveis til målet sitt på 100 000 dollar.

Lyd og lys Wak? er av det veggmonterte slaget, og er laget slik at den bruker sensorer som reagerer på kroppsvarme for å finne ut nøyaktig hvor i senga du er.

Deretter er teorien at den bruker konsentrert LED-lys og ultralyd-bølger for en veldig fokusert oppvåkning som ikke skal forstyrre sengenaboen.

Skulle du være urolig eller snu deg uten å stå opp, vil lyd og lys følge deg til du kapitulerer og står opp for å møte en ny dag.

Hele herligheten skal ifølge crowdfunding-siden styres via en app, og det vil være mulig å «snooze» om så skulle være ønskelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.