Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Denne sølepytten fikk nettet til å koke

Flaske med sølevann selges for 860 000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Her til lands har NRK blant annet livedekket den 7 timers lange togreise langs Bergensbanen, Hurtigrutens 134 timers reise fra Bergen til Kirkenes, og ikke minst en tre måneders lang direktesending fra en fuglekasse.

Men det er ikke bare nordmenn som lar seg fascinere av fenomenet sakte-TV.

Populær sølepytt Onsdag bestemte markedsføringskonsulenten Drummond Central seg for å sende direktebilder fra en sølepytt utenfor kontoret sitt i Newcastle, England.

Ved å sette opp en smarttelefon i vinduet og bruke Twitter-appen Periscope, kunne hvem som helst følge aktiviteten rundt sølepytten som sperret for et gangfelt i sentrum.

Appen lar hvem som helst lage direktesendt TV med mobilen sin, og tillater også de som ser på livestreamen å skrive kommentarer.

Fulgt av flere tusen - Folk har prøvd sitt beste å navigere seg rundt sølepytten som har vært der i ukesvis, sier administrerende direktør, Beth Hazon, til The Guardian.


De synes det var så morsomt at de bestemte seg for å dele dette på nett ved å sende timesvis med direktebilder.

- Vi begynte å sende direkte fra en iPhone onsdag morgen. I løpet av ettermiddagen tok det fullstendig av, hvor over 20 000 fulgte med til en hver tid. Takk Gud for at internett finnes, sier Hazon.

Sett av over 500 000 Til slutt ble sendingen så kjent at folk begynte å utføre ulike sprell rundt pytten.

I videoen øverst i saken kan man se folk forsøke å hoppe over vannpytten, mens andre bestemte seg for å svømme rundt med flytemadrasser eller stå på surebrett.

Da direktesendinga ble avsluttet rundt klokka 18.00 norsk tid, hadde 547,819 mennesker vært innom streamen.


Spesielt interesserte kan også skaffe seg en flaske med vann fra sølepytten for 860 000 kroner på eBay.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media