Denne videoen ble så flau for diktatoren at han like godt sperret Youtube

Men du kan se presidenten i Tadsjikistan synge surt og danse dårlig i sønnens bryllup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Har du noen gang sunget karaoke så surt, at landet du bor i forbyr Youtube?

En ydmykende video av en syngende tadsjikisk president, Emomali Rahmon, ble fanget på kamera under sønnens bryllup i 2007, men lastet opp på Youtube først i mai i år.

Videoen viser en mørkhåret president, akkompagnert av en litt mindre skikkelse, utfolde seg fritt med en låt som utvilsomt tilhører det lokale sortimentet. Innimellom får vi se bilder av bryllupsparet som ser realtivt uanfekta ut.

Forbudt én uke Dette skal angivelig være grunnen til at Tadsjikistan blokkerte Youtube-tilgang for befolkningen i én uke. Tadsjikerne hadde ikke mulighet til å se eller laste opp videoer fra 18. mai til 27. mai, melder The Daily Dot.

Videoen av den syngende presidenten ble aller først vist av den lokale tv-stasjonen K+, før den ble plukket opp av Youtube-bruker politiktj og titulert med "Drunk President of Tajikistan Sings a Song".

Går sin seiersgang på nett K+ sin nettside ble også blokkert av Tadsjikistan i samme periode som Youtube, men vi som ikke befinner oss i det diktatoriske landet kan se at filmen som florerer på nettet har 300 000 visninger.

Da blokkeringen ble opphørt i Tadsjikistan, bekreftet landets kommunikasjonssentral, som styrer befolkningens Internett-tilgang, at det var en boikott. De ville imidlertid ikke oppgi hva det var boikott mot.