Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Denne videoen får deg til å logre!

Menneskets beste... dansepartner?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Bare på to dager har over én million mennesker sett hunden Carrie danse til den livlige musikkstilen Merengue på YouTube.

Kledd i et skjørt med gullkanter snurrer Carrie seg som en profesjonell danser stående på bakbeina gjennom størstedelen av låta «El Baile del Perrito» - eller «Hundesangen».

Vil du vite hvordan du kan få din hund til å gjøre det? Dansepartner og hundeeier José Fuentes forteller at han ikke gir hunden godbiter - bare kjærlighet og hengivenhet.

Carrie har danset i flere år. Se hunden på et latinamerikansk TV-show i 2009 her med Modern Family-stjernen Sofia Vergara som vitne og her.

Amerikanske medier skriver at hun er mye flinkere en deltakerne i «Dancing with the Stars». Er hun flinkere enn deltakerne i «Skal vi danse»? Diskutér under.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling