Denne videoen gjorde norske Hanna (16) til nettkjendis på rekordtid

- Jeg håper ikke jeg skaper en ny trend, for det er jo egentlig ganske farlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mens dansetrenden «harlem shake» går sin seiersgang på nettet, har 16 år gamle Hanna Fylling Ellingseter fra Fiksdal i Møre og Romsdal startet en ny videotrend.

Lørdag la hun nemlig ut en video av seg selv, der hun synger «The Knife Song», samtidig som hun slår en kniv mellom fingrene.

I skrivende stund er videoen sett over 320 000 ganger på Youtube.

- Det er helt sykt! Det har gått helt over styr, og jeg syns selvfølgelig det er skikkelig artig at folk ser på videoen, sier Hanna til Dagbladet.

Øvde med penn 16-åringen forteller at hun liker å synge, og at hun tidligere har fått god respons på en video der hun synger «The Cup Song», som hun la ut da hun var syk og kjedet seg.

- Etter det postet en jente link på «The Knife Song» til meg på Facebook, og oppfordret meg til å prøve det neste gang jeg var syk og kjedet meg.

Og Hanna nølte ikke med å ta utfordringen. Lørdag kveld startet hun treningen, og noen timer senere var resultatet klart.

- Jeg begynte å øve med en penn, for ikke å skade meg selv. Og så fant jeg ut at det ikke var så vanskelig som jeg trodde, og da tenkte jeg at jeg kunne prøve med kniv. Det er egentlig veldig enkelt, men så går det jo veldig fort.

- Jeg hadde mange forsøk før jeg fikk det til, sier hun.

Da Hanna etter hvert begynte å øve med kniv, rigget hun opp kamera, og fikk derfor fanget sitt første vellykkede «The Knife Song»-stunt på film.

Fikk en mail i sekundet Heldigvis har 16-åringen fortsatt alle ti fingre i god behold, og pådro seg bare noen småkutt under treningen.

- Det vanskeligste var å synge og slå kniven ned mellom fingrene samtidig.

Natt til mandag begynte det å skje ting. Hanna våknet 03.30 av at hundrevis av mailer tikket inn på mobilen hennes.

- Det var mailer fra Youtube, folk som kommenterte og subscribers. Jeg fikk en mail i sekundet. Det gikk i ett, sier Hanna og ler.

På det tidspunktet var videoen hennes blant annet lastet opp på videodelingsnettstedet Reddit.

- Jeg fikk høre at Reddit gjør folk til kjendiser over natta. Jeg kjenner at det er litt «15 minutes of fame» akkurat nå. Men jeg liker meg godt som internettkjendis.

- Det er litt skummelt Likevel håper ikke 16-åringen at hun har startet en ny nettvideotrend.

- Jeg håper ikke jeg skaper en ny trend, for det er jo egentlig ganske farlig. Jeg blir nervøs, jeg, for at folk skal kutte seg opp.

- Jeg anbefaler ingen til å gjøre dette stuntet. Jeg vil heller råde folk til å la være, for det er litt skummelt. Men jeg må vel følge med på Youtube med skrekk og gru framover.

Selv tenkte ikke Hanna over konsekvensene av stuntet mens hun trente.

- Jeg tenkte ikke over at jeg kunne skade meg. For det er jo egentlig veldig uskyldig. Mange har kommentert nettopp det, og noen tror det er fake hånd og kniv, men det er det ikke, forsikrer hun.

Farlig og annerledes - Kommer du til å fortsette å gjøre det?

- Det er nok noen som kommer til å ville at jeg skal gjøre det live. Men jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre det. Det er kanskje greit å gi seg mens leken er god.

- Hva tror du gjør at videoen din er blitt så populær på rekordtid?

- Det er farlig, men samtidig veldig kult. Også er det annerledes, og det tror jeg folk liker.