Denne videoen viser hvordan Ashley (24) skiftet kjønn

Timelapsevideo viser den utrolige forvandlingen over tre år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ashley (24) fra Australia har fått mye oppmerksomhet etter en video hun la ut på Youtube i oktober, som viser hvordan hun gikk fra å være mann til kvinne i løpet av tre år.

Timelapse-videoen består av rundt tusen bilder som dokumenterer den utrolige forvandlingen.

- Ville dele historien min - Jeg bestemte meg for å lage denne videoen for å dele historien min med verden, forteller 24-åringen til Dagbladet.

Videoen starter med et bilde fra 8. desember 2009, da Ashley fortsatt var mann. På den tida begynte han å ta hormoner.

- Det var ikke sånn at jeg bare bestemte meg for å skifte kjønn. Jeg har følt meg feminin så lenge jeg kan huske og valgte å ta hormonene for å bli mer komfortabel i min egen kropp, sier hun.

Har aldri angret - Jeg bestemte meg for å gjøre det i 2009 - og har aldri sett meg tilbake.

Timelapse-videoen dokumenterer 24-åringens forvandling fra måned til måned og viser hvordan Ashley de første åtte månedene fortsatt har maskuline trekk, før hun etter hvert ser mer og mer kvinnelig ut.

Ettersom hun blir mer feminin, ser Ashley også tydelig gladere ut på bildene.

De siste bildene i timelapsevideoen viser en vakker kvinne med myke, feminine trekk; store øyne, tynne øyebryn, høye kinnbein.

Ashley forteller at hun, i tillegg til å ta hormoner, også gjennomgikk Facial Feminisation Surgery (FFS), som kan innebære rekonstruering av panne, nese, kjeveparti, ansiktsløft og leppeforstørrelse.

- Du er fantastisk vakker Videoen, som hittil er sett av mer enn 600 000 på Youtube, har fått flere kommentarer, og mange sender komplimenter i Ashleys retning.

«Jeg er glad du har oppnådd det du ønsket, hvis du er lykkelig nå. Men jeg må få si deg - du var veldig kjekk som mann også,» har en skrevet.

En annen skriver:

«Ditt indre 'jeg' kom fram og du er fantastisk vakker.»