Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dennis var bare noen centimeter fra å bli spiddet. Nå har han en bønn til alle

- Den hadde gått rett gjennom meg.

HELDIG: Dennis Bülow Pedersen fikk seg et aldri så lite sjokk da han var ute og kjørte på motorveien sør for København i går. Foto: Privat
HELDIG: Dennis Bülow Pedersen fikk seg et aldri så lite sjokk da han var ute og kjørte på motorveien sør for København i går. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag formiddag var danske Dennis Bülow Pedersen ute og kjørte på E20 like sør for København, da det plutselig smalt i frontruta hans.

En flere meter lang aluminiumsbjelke hadde nemlig kommet susende gjennom lufta og dundret rett inn i Pedersens bil med voldsom kraft. Etter å ha passert frontruta, sneiet den rattet han såvidt hadde rukket å ta dekning bak.

Overfor Dagbladet legger ikke Pedersen skjul på at han hadde flaks.

- Jeg var megaheldig, sier han.

Hadde blitt spiddet

Lettere forfjamset kjørte Pedersen til siden av veien der han parkerte og dokumenterte nær-døden-opplevelsen med mobilkameraet.

Til danske BT forteller han at han ikke er i tvil om hva som hadde skjedd dersom bjelken, som hadde løsnet fra en lastebil foran ham på motorveien, hadde truffet ham.

- Den veier jo ikke så mye, men når den kommer i en slik fart hadde den gått rett gjennom oss dersom den hadde truffet, sier han, og sikter til kollegaen han hadde med seg i bilen.

Han var også rask med å anmelde forholdet til politiet. Han forteller at de kom til stedet for å se om det var et firmamerke eller liknende på bjelken, men foreløpig tror han ikke de har kommet nærmere noe svar på hvem som kjørte lastebilen.

- Helt utrolig

Han sier nå at han håper denne saken kan få flere sjåfører til å sikre lasten sin bedre slik at dette ikke skjer igjen.

- Det er helt utrolig at folk ikke spenner fast tingene sine bedre. Det tar ikke mer enn to minutter.

Han legger heller ikke skjul på at han var litt ekstra glad for å komme helskinnet hjem i går, og at det var litt krevende å få sove.

- Det tok meg tre-fire timer før jeg i det hele tatt klarte å sovne, innrømmer han.

KNUST: Her traff aluminiumsbjelken frontruta til Pedersen. Foto: Privat
KNUST: Her traff aluminiumsbjelken frontruta til Pedersen. Foto: Privat Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media