Dennis var bare noen centimeter fra å bli spiddet. Nå har han en bønn til alle

- Den hadde gått rett gjennom meg.

HELDIG: Dennis Bülow Pedersen fikk seg et aldri så lite sjokk da han var ute og kjørte på motorveien sør for København i går. Foto: Privat
HELDIG: Dennis Bülow Pedersen fikk seg et aldri så lite sjokk da han var ute og kjørte på motorveien sør for København i går. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag formiddag var danske Dennis Bülow Pedersen ute og kjørte på E20 like sør for København, da det plutselig smalt i frontruta hans.

En flere meter lang aluminiumsbjelke hadde nemlig kommet susende gjennom lufta og dundret rett inn i Pedersens bil med voldsom kraft. Etter å ha passert frontruta, sneiet den rattet han såvidt hadde rukket å ta dekning bak.

Overfor Dagbladet legger ikke Pedersen skjul på at han hadde flaks.

- Jeg var megaheldig, sier han.

Hadde blitt spiddet

Lettere forfjamset kjørte Pedersen til siden av veien der han parkerte og dokumenterte nær-døden-opplevelsen med mobilkameraet.

Til danske BT forteller han at han ikke er i tvil om hva som hadde skjedd dersom bjelken, som hadde løsnet fra en lastebil foran ham på motorveien, hadde truffet ham.

- Den veier jo ikke så mye, men når den kommer i en slik fart hadde den gått rett gjennom oss dersom den hadde truffet, sier han, og sikter til kollegaen han hadde med seg i bilen.

Han var også rask med å anmelde forholdet til politiet. Han forteller at de kom til stedet for å se om det var et firmamerke eller liknende på bjelken, men foreløpig tror han ikke de har kommet nærmere noe svar på hvem som kjørte lastebilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer