Depardieu forlater filmverdenen

Den franske skuespilleren Gerard Depardieu (56) pensjonerer seg etter 170 filmer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den Oscar-nominerte skuespilleren har en merittliste som få har maken. Etter 170 filmer mener Depardieu at han ikke har mer å bevise, melder Yahoo! News.

I et intervju med det ukentlige tidsskriftet "Le Parisien Dimanche" forteller Depardieu at han er i en "avslutningsprosess med å gjøre filmer".

- Jeg er en fyr som drar! En fyr som ikke er full. For en gangs skyld, sier han til Le Parisien.

- Ingenting å tape

Han er Frankrikes mest profilerte skuespiller og er nå med i en ny fransk film. Han er også booket for filmingen av Asterix-tegneserien neste år. Til tross for dette insisterer han på at karrieren hans snart er over.

Depardieu var en ledende skuespiller i 1980- og 1990-årene, og er kjent for sine rolleprestasjoner i "Green Card", "Cyrano de Bergerac" og "Jean de Florette", skriver Yahoo! News.

- Jeg har ingenting å tape. Jeg har gjort 170 filmer. Jeg har ikke mer å bevise og kommer ikke til å holde på som en dust", sier 56-åringen til det franske tidsskriftet.

TOMMELEN OPP: Den franske skuespilleren Gerard Depardieu (56) har all grunn til å se seg fornøyd med å ha spilt i 170 filmer - en god grunn til å gå av med pensjon.