Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Dere som tror fyllekjøring bare rammer andre: Her er datteren min.»

Johns video av datteren Kellie (20) som ble hjerneskadd treffer deg midt i magen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): John Seamans sterke bønn til verden fra datteren Kellies (20) sykeseng er det umulig å ikke bli berørt av.

- Mange tror at fyllekjøring aldri vil ramme dem selv. At ingenting galt kan skje dem. Og de har helt rett. Det skjer alltid med noen andre. Jeg vil at dere skal treffe datteren min, Kellie, sier John stående ved sykesenga mens han filmer seg selv.

Så lar han kamera gå over til Kellie, som ligger i respirator, helt uttrykksløs i senga.

- Vær så snill, ikke kjør i fylla, ber John.

Rammet av fyllekjører 23. mai i år var Kellie på vei hjem etter en familiemiddag i Dallas i USA sammen med vennen Jeremy Price. I baksetet på bilen satt hennes sju måneder gamle sønn. I magen hennes var det et lite liv på fem måneder.

Plutselig kommer en stor SUV i over 130 km/t kjørende på rødt lys. Den store bilen meier inn i bilen der Kellie, Jeremy og den lille babyen sitter. Jeremy dør av skadene samme kveld, det samme gjør den sju måneder gamle babyen.

Kellie overlever - så vidt - med alvorlige hjerneskader. Barnet hun hadde i magen ble spontanabortert.

Bilen som forårsaket så mye død og lidelse ble kjørt av Matthew Moore, som kjørte i svært påvirket tilstand. Moore venter fortsatt på at rettssaken mot ham skal begynne.

Sykeshusregning på seks mill. dollar John Seaman er ikke rik, han omtaler seg selv som fattig, og nå har han en sykehusregning på seks millioner dollar å betale. Hans eneste ønske er å hindre at en liknende tragedie skal ramme andre.

- Kellie får mat gjennom en slange og puster ved hjelp av respirator via en kanyle i halsen. Hodet hennes ble knust og hun pådro seg flere andre alvorlige skader. Det eneste jeg kan gjøre for henne nå er å få ut budskapet om at ingen må kjøre i fylla, sier John Seaman til Dagbladet.

Sykehusregninga på seks millioner har John ingen aning om hvordan han skal betale.

- Sykehuset nølte ikke med å gjøre alt i sin makt for å redde datteren min og barnebarnet mitt, i tillegg prøvde de å redde hennes ufødte barn. De spurte aldri om penger. Jeg må finne ut hvordan jeg skal gjøre det, men du kan ikke sette en pris på dine barn og barnebarns liv, sier John videre.

Ikke gitt opp Legene forteller John Seaman at alt håp er ute for datteren, men selv har han ikke gitt opp å få se gleden i Kellies øyne igjen.

- Hjernen er vårt mest fantastiske organ og alvorlig skadde mennesker har sjokkert leger tidligere med liknende skader. Håpet er ikke ute.

John Seaman kommer til å sette opp en konto i sin lokale bank etter at mange har ønsket å hjelpe ham økonomisk. Dagbladet kommer tilbake med mer informasjon om hvordan det går med Kellie på et seinere tidspunkt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling