Dere tenker og gjør feil

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg mener dere tar feil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hei alle politikere :) Jeg skriver dette innlegget fordi jeg mener dere tar feil. Dere tenker og gjør feil. Dere er ikke interessert i oss velgere og hva vi vil men mer interessert i hva dere vil og partiet deres vil. Og dere tenker hvertfall ikke på hva som vil gjøre livet bedre for fellesskapet.

La meg ta ett eksempel:

La oss snakke om veier og transport. I dag dør mennesker på veiene pga mangel på midtrekkverk. Samtidig bygges det broer og tunneler under vann for at noen hundre mennesker skal slippe å måtte vente på en ferge.

Hva med å sette seg ned med ekspertisen, diskutere hva som er galt, lage en prioriteringsliste og følge denne med så mye midler som måtte være nødvendig. La oss bygge broer og tunneler når alt det andre er på plass. La oss heller utsette prosjekter som er dyre å gjennomføre og som ikke redder liv og heller se på hva som kan gjøres for å redde liv. PRIORITERE RIKTIG!

Hadde man satt seg ned og sett på hva som er problemområder, diskutert mulige løsninger og ikke minst prioritert riktig så hadde Norge vært ett foregangsland på så utrolig mange måter.

Men som vi vet så er jo dette ikke akkurat mulig fordi politikerne har byråkratene og alle andre å ta hensyn til. I tillegg må de til stadighet ut i media og prate skit om de andre partiene slik at akersgaten har noe å skrive om. Vi som bor i Norge driter oppi hvem som har rett og hvem som har feil. Vi driter oppi hvem som er best og hvem som ikke er det. Vi er opptatt av en enkelt ting. FÅ LØST DAGENS PROBLEMER!

Jeg skal personlig gi min stemme til det partiet som aldri kritiserer andre men heller kommer med konstruktive løsninger på problemer som Norge står overfor. For det er det som politikken bør handle om. Ikke om hvem som har gjort det og det og som mener det og det for det er hva man holder på med i barnehagen. Politikere, grow up!!!