«Deres barn er ikke trygge, noe sted, noen gang»

WASHINGTON D.C. (Dagbladet): «Deres barn er ikke trygge noe sted, noen gang.» Seint i går kveld kom denne beskjeden fra snikskytteren, som krever 10 millioner dollar (75 mill. kroner) for å stoppe drepingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går drepte han sitt 10. offer på tre uker. Drapsmannen leker gjemsel med politiet, som nå innrømmer at de ikke kan garantere folks sikkerhet.

Det var politisjef Charles Moose som seint i går kveld leste opp denne meldingen, som politiet tror er fra snikskytteren. Meldingen kom etter det 9. drapet lørdag, og skal ifølge BBC News i natt inneholde et krav om 10 mill. dollar for å sto terroren.

Politiet sier de vil svare snart. Politiet ser med største alvor på meldingen, og frykter at snikskytteren neste gang kan slå til mot et barn. Han har allerede drept ett, en 13-åring.

- Våknet av helikopter

Den norske familien Ødegaard Notø terroriseres også av snikskytteren.

- Jeg våknet av at et helikopter lå over huset vårt grytidlig i morges. Det første jeg tenkte, var at nå har snikskytteren slått til igjen. Nå er et nytt uskyldig menneske myrdet, sier Hilde Notø til Dagbladet.

Hun og familien er bosatt i Potomac, en forstad som ligger tett ved flere av stedene der snikmorderen har skutt. Livet til den norske familien går sin gang, men i bakhodet ligger vissheten om at en morder kan ligge klar hvor som helst. Som alle andre her i distriktet terroriseres den norske familien av snikskytteren døgnet rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer