Brystmelk

Derfor ammer hun kjæresten

Tobarnsmora Lana Michaels savnet ammingen - derfor lot hun sin egen forlovede drikke av brystene sine.

EROTISK: Lana Michaels gir kjæresten sin brystmelk to ganger i uka, og beskriver det som «svært erotisk». Foto: TikTok / @lana.on.demand
EROTISK: Lana Michaels gir kjæresten sin brystmelk to ganger i uka, og beskriver det som «svært erotisk». Foto: TikTok / @lana.on.demand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere læreren Lana Michaels har en sønn på elleve og en datter på sju år, og forteller til den britiske tabloidavisa The Sun at hun savnet følelsen av å amme.

I en ny dokumentar som sendes på britiske Channel 4 forteller hun at hun lar forloveden Shawn få suge på puppene hennes to ganger i uka.

Hun beskriver det å amme kjæresten som «svært erotisk» og en «perfekt form for forspill», og avslører at hun er så hekta på det at hun ikke kan se for seg å slutte med det.

Hun ammet sin eldste sønn i åtte måneder, og dattera i to år.

- Jeg vil ikke ha en ny baby og barna mine er altfor gamle til å amme nå, men jeg likte tanken på å amme Shawn, sier hun til The Sun.

- Melk i munnen

Paret, som opprinnelig kommer fra Storbritannia, men som nå bor i Murcia i Spania, forteller at de fikk ideen om å amme ham før de hadde sex sammen etter å ha hatt en firkant med andre partnere.

- Jeg hadde sugd på en annen kvinnes bryster da jeg kjente at det kom melk i munnen min. Det koblet ideen med brystmelk opp mot sex - og så fortsatte vi bare derifra, sier Shawn til den britiske tabloidavisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer