Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Derfor ble Gabriella (25) igjen i Egypt

Expressen fant 25-åringen som har vært savnet siden mandag.

FUNNET: Savnede Gabriella Gardell (25) ringte tidligere i kveld hjem til sin mor. I kveld har hun også møtt den svenske avisa Expressen Foto: Expressen
FUNNET: Savnede Gabriella Gardell (25) ringte tidligere i kveld hjem til sin mor. I kveld har hun også møtt den svenske avisa Expressen Foto: Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 25 år gamle Gabriella Gardell ble meldt savnet av sine foreldre da hun ikke kom hjem til Sverige fra ferie i Egypt denne uka.

Hennes familie har vært svært urolige, og har flere ganger vært ute i mediene og bedt om hjelp til å finne henne. I 20-tiden i kveld kom det første livstegnet fra henne. Da ringte hun hjem til sin mor, og sa at hun hadde det bra, men så ble samtalen brutt.

- Jeg ble forelsket Den svenske avisa Expressen har i kveld møtt henne i Egypt, og til dem forklarer hun hvorfor hun ikke kom hjem.

- Jeg ble forelsket i landet og jeg ble forelsket i en mann. Jeg ble sammen med han og har bestemt meg for å bo her i ett år. Det sa bare klikk, sier Gabriella til Expressen.

Grunnen til at hun ikke har gitt beskjed til sin familie om planene var at hennes kontantkort ble tomt, slik at hun verken kunne ringe hjem eller ta i mot samtaler.

- Det hele har vært en stor misforståelse, sier hun.

Beklager Da hun fylte på kontantkortet igjen fikk hun en strøm av SMSer fra venner og familie. Først da skjønte hun hvor mye oppmerksomhet hennes forsvinning hadde fått.

- Jeg tenkte at det ikke var noen fare. Jeg er en voksen kvinne og jeg flyttet hjemmefra da jeg var 16. Jeg trodde ikke at noen ville være bekymret for meg, sier Gabriella.

- Jeg hadde aldri trodd at så mange skulle bry seg om meg, men jeg visste at min familie gjør det. Men at så mange ble engasjert er fascinerende, jeg vil takke alle som har brydd seg, og beklage til alle som har vært bekymret, sier hun til avisa.

Alene på tur Gabriella Gardell fra Visby på Gotland var alene på ferie i den kjente turistbyen Sharm el-Sheikh i Egypt, og sjekket ut av hotellet hun bodde på på mandag denne uka, akkurat som planlagt.

Men hun kom ikke hjem til Sverige.

Hun bodde på luksushotellet Tropitel Naam Bay, der hun var sjekket inn under sin fars navn, noe som gjorde at det tok noen dager før familien fikk bekreftet at Gabriella i det hele tatt hadde bodd der.

MØTTE EXPRESSEN: Her er savnede Gabriella Gardell (25) i samtale med Expressens Kassem Hamade i Sharm el-Sheikh. Foto: Expressen
MØTTE EXPRESSEN: Her er savnede Gabriella Gardell (25) i samtale med Expressens Kassem Hamade i Sharm el-Sheikh. Foto: Expressen Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media