Forsvinningsdramaet:

Derfor ble «hette­mannen» etterlyst

Mannen som onsdag ble etterlyst som vitne i Hagen-saken, kan sitte på viktig informasjon uten å være klar over det selv, mener politiet.

ETTERLYSER VITNER: Politiet publiserer nå fire nye videoer i etterforskningen av Hagen-saken. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Klokka 13.15 sender politiet ut ytterligere fire videoklipp av vitnet de etterlyste tidligere i dag. Den ene videoen viser at mannen stopper opp litt ved to søppelkasser ved en parkeringsplass ved Hjelpemiddellageret, før han går videre i retning Langvannet.

De andre viser vitnet som går ned noen trapper ved Metro senter, før han går nordover gjennom Festplassen og mot Langvannet. Før dette hadde han kommet fra området ishallen og tatt seg opp trappene ved Kulturhusgata.

Onsdag formiddag gikk Øst politidistrikt ut og etterlyste en mann de beskriver som et vitne i Hagen-saken. Mannen er blitt fanget på flere ulike videoopptak i nærheten av Sloraveien, hvorfra Anne-Elisabeth Hagen (70) forsvant 31. oktober 2018, på et tidspunkt politiet beskriver som «interessant».

Videoopptakene av «hettemannen» inngår i et massivt videomateriale, som teller nesten 6000 timer, og ble innhentet i en tidlig fase av etterforskningen. Siden da har politiet hatt en svært tidkrevende jobb med å systematisere videoopptakene og sette de i sammenheng med andre opplysninger i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer