- Derfor elsker jeg Erna

Sindre Finnes gjør alt for kona. Til og med intervjuer. Nå ser han mørkt på de neste ukene.

STILLER OPP: Sindre Finnes stiller opp i media for konas skyld - og opplever å bli gjenkjent på gata. Foto: JØRGEN KVALSVIK
STILLER OPP: Sindre Finnes stiller opp i media for konas skyld - og opplever å bli gjenkjent på gata. Foto: JØRGEN KVALSVIK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kveld, mens Erna Solberg (52) satt innelåst på sitt kontor og forberedte seg til partilederdebatten på NRK, spiste Sindre Finnes (49) fredagstaco med barna.

Så tok han t-banen til byen for å møte Dagbladet. Han gjør alt for kona. Særlig i disse dager.

- Hun er akkurat sånn som du ser henne på TV. For oss er hun den snille mammaen, som er mest mulig sammen med ungene. Det jeg falt for ved henne, var at hun er snill, omtenksom og sosial. Hun er arbeidssom, rolig og sjelden sint. Det er bare hvis jeg skriver noe på Twitter at hun blir sint.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer