Derfor er de uenige om Anne-Elisabeth er i live

Anne-Elisabeth Hagens familie har fått nye meldinger om at 69-åringen er i live. Politiet står fast på at de mest sannsynlig står overfor et drap.

BORTE: Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet fra sitt hjem på Fjellhamar siden 31. oktober i fjor. Foto: Privat / NTB scanpix
BORTE: Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet fra sitt hjem på Fjellhamar siden 31. oktober i fjor. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LILLESTRØM/OSLO (Dagbladet): Er Anne-Elisabeth Hagen (69) i live? Det mest sentrale spørsmålet i forsvinningssaken på Fjellhamar står fremdeles like ubesvart som for 280 dager siden. Tirsdag brøt familiens bistandsadvokat, Svein Holden, stillheten for første gang siden en pressekonferanse 26. juni.

Advokaten forteller at 69-åringens familie fremdeles håper hun lever. Politiets hovedhypotese er imidlertid den samme som før sommeren - at Anne-Elisabeth Hagen er drept.

Årsaken til at familien har et håp om få tilbake deres kone, mor og mormor er en ny kontakt med den angivelige motparten i sommer.

- Et klart svar

- Mandag 8. juli tok motparten kontakt med oss på ny. Kontakten omhandler flere forhold. Vi kan ikke gå på nærmere inn på innholdet offentlig, sier familiens bistandsadvokat Svein Holden og informerer om at det er to ting de vil klargjøre:

- For det første oppfatter vi henvendelsen som et klart og tydelig svar på budskap som vi formidlet til motparten i midten av mai. For det andre sies det klart at Anne-Elisabeth Hagen lever, men vi har ikke mottatt bevis for at det stemmer, sier Holden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer