Derfor er det ingen som vet hvor den mystiske skrekkgiften kommer fra

Ifølge utenlandske eksperter kan land ha hemmelige lagre av nervegiften som sendte eksspionen Sergei Skripal og dattera på sykehus.

FORGIFTET: Få timer etter at dette bildet ble tatt, ble Sergei Skripal og dattera Julia funnet på en benk i Sailsbury. De har siden 4. mars vært innlagt på sykehus. Begge kan ha fått livsvarige skader av nervegiften de utsatt for. Foto: NTB Scanpix
FORGIFTET: Få timer etter at dette bildet ble tatt, ble Sergei Skripal og dattera Julia funnet på en benk i Sailsbury. De har siden 4. mars vært innlagt på sykehus. Begge kan ha fått livsvarige skader av nervegiften de utsatt for. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere russiske spionen Sergej Skripal og dattera Julia ligger på sykehus med livsvarige skader etter at de 4. mars ble utsatt for et giftangrep i den britiske byen Salisbury.

Britiske myndigheter mener det er Russland som står bak angrepet og Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPWC) gransker nå prøver av den angivelige nervegiften, men har ikke trukket noen konklusjon ennå.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer