Ivanka Trump og Jared Kushner:

- Derfor flytter de barna

To uker før presidentvalget skal Ivanka Trump og Jared Kushner ha besluttet å flytte sine tre barn ut av den eksklusive jødiske privatskolen i Washington D.C.

BYTTER SKOLE FOR BARNA: Ekteparet Ivanka Trump og Jared Kushner bytter skole for sine tre barn. Flere medier hevder at årsaken er skolens smittevernregelement. Her er de avbildet ved Det hvite hus 15. spetember. Foto: Alex Wong/Getty Images/AFP / NTB
BYTTER SKOLE FOR BARNA: Ekteparet Ivanka Trump og Jared Kushner bytter skole for sine tre barn. Flere medier hevder at årsaken er skolens smittevernregelement. Her er de avbildet ved Det hvite hus 15. spetember. Foto: Alex Wong/Getty Images/AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da faren ble innsatt som landets 45. president i januar 2017, tok Ivanka Trump med seg ektemannen, Jared Kushner, og deres tre barn til hovedstaden Washington D.C.

Der har begge hatt framtredende stillinger i Donald Trumps administrasjon, som rådgivere i presidentens innerste sirkel.

Samtidig har parets tre barn har gått på en eksklusiv jødisk privatskole i Washington.

Nå har paret besluttet å flytte barna til en ny skole. Årsaken, hevder flere medier, er at de ikke følger skolens smittevernregelement.

- Fulgte ikke reglene

Det var Jewish Telegraphic Agency som først meldte om at paret har besluttet å bytte skole for barna Arbelle, Joseph og Theodore. Ifølge nyhetsbyrået skal beslutningen skal ha vært tatt to uker før presidentvalget.

En talsperson ved skolen Milton Gottesman Jewish Day School, sa i en offisiell uttalelse onsdag at det er paret selv som valgte å flytte barna.

Tre foreldre ved skolen har imidlertid uttalt anonymt til nyhetsbyrået at årsaken er at Trump/Kushner-paret nektet å følge skolens smittevernreglement.

Den kommende uka skal nemlig skolen gå i gang med vanlig innendørs skole etter å ha hatt en blanding av fjernundervisning og delvis utendørs undervisning i mindre kohorter over lengre tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer