ANTI-HILLARY: Demokraten Steven Verchinsky er delegat fra Albuquerque i New Mexico. Han mener Clinton er en krigshauk som skapte kaos i Syria, Ukraina og Libya og er bekymret for presidentvalget. - Demokrater kommer ikke til å stemme på henne, mens Republikanere vil stemme på Trump. Hva skjer da? spør han. Her gjør han klar landsmøtemateriale like utenfor arenaen. Foto: Trym Mogen / Dagbladet
ANTI-HILLARY: Demokraten Steven Verchinsky er delegat fra Albuquerque i New Mexico. Han mener Clinton er en krigshauk som skapte kaos i Syria, Ukraina og Libya og er bekymret for presidentvalget. - Demokrater kommer ikke til å stemme på henne, mens Republikanere vil stemme på Trump. Hva skjer da? spør han. Her gjør han klar landsmøtemateriale like utenfor arenaen. Foto: Trym Mogen / DagbladetVis mer

Derfor hater de Hillary Clinton

Hillary Clinton er den nest mest upopulære presidentkandidaten de siste 30 åra, bare slått av Donald Trump. Hva er det med Hillary?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

PHILADELPHIA / CLEVELAND (Dagbladet): Når Hillary Clinton i natt går på scenen for godta Demokratenes nominasjon av henne som partiets presidentkandidat, er det etter en eksepsjonelt lang karriere i toppen av amerikansk politikk.

Mens Clinton og partiet vil skrive historie ved å ha den første kvinnelige kandidaten for et av de stor partiene, er det i visshet om at 69-åringen likevel er en av tidenes mest upopulære presidentkandidater.

Meningsmålingene viser at Clinton er den nest mest upopulære presidentkandidaten de siste 30 åra. Den eneste som slår henne er hennes Republikanske motkandidat Donald Trump (70). Det kan være enkelt å forstå at folk misliker Trump, som med sin utbasunerende stil har gått til angrep på kvinner, minoriteter og funksjonshemmede.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn