<strong>RELIGIØST BRORSKAP:</strong> Hemmelighetsfylte The Foundation, eller The Family, har opparbeidet seg mye innflytelse og makt, med et nettverk som strekker seg over hele verden, og i særdeleshet inn i amerikansk politikk. Bildet til høyre er fra Netflix-dokumentaren om brorskapet, der filmskaperne har plassert det kristne korset på det amerikanske Senatet. Røttene under jorda representerer de angivelig skjulte maktforbindelsene de pleier.
RELIGIØST BRORSKAP: Hemmelighetsfylte The Foundation, eller The Family, har opparbeidet seg mye innflytelse og makt, med et nettverk som strekker seg over hele verden, og i særdeleshet inn i amerikansk politikk. Bildet til høyre er fra Netflix-dokumentaren om brorskapet, der filmskaperne har plassert det kristne korset på det amerikanske Senatet. Røttene under jorda representerer de angivelig skjulte maktforbindelsene de pleier. Vis mer

Derfor kuttet Bondevik kontakten med det hemmelige brorskapet

Kjell Magne Bondevik har deltatt i det skjulte og mektige nettverket «The Family», men har den siste tiden avslått invitasjoner fra det kontroversielle brorskapet. Nå forklarer den tidligere norske statsministeren hvorfor.

Publisert
Sist oppdatert

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer