Derfor kuttet Bondevik kontakten med det hemmelige brorskapet

Kjell Magne Bondevik har deltatt i det skjulte og mektige nettverket «The Family», men har den siste tiden avslått invitasjoner fra det kontroversielle brorskapet. Nå forklarer den tidligere norske statsministeren hvorfor.

RELIGIØST BRORSKAP: Hemmelighetsfylte The Foundation, eller The Family, har opparbeidet seg mye innflytelse og makt, med et nettverk som strekker seg over hele verden, og i særdeleshet inn i amerikansk politikk. Bildet til høyre er fra Netflix-dokumentaren om brorskapet, der filmskaperne har plassert det kristne korset på det amerikanske Senatet. Røttene under jorda representerer de angivelig skjulte maktforbindelsene de pleier.
RELIGIØST BRORSKAP: Hemmelighetsfylte The Foundation, eller The Family, har opparbeidet seg mye innflytelse og makt, med et nettverk som strekker seg over hele verden, og i særdeleshet inn i amerikansk politikk. Bildet til høyre er fra Netflix-dokumentaren om brorskapet, der filmskaperne har plassert det kristne korset på det amerikanske Senatet. Røttene under jorda representerer de angivelig skjulte maktforbindelsene de pleier. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer