Du leser nå Dagbladet Pluss

Derfor likte ikke Erna «Morna, Jens»

Men sint Erna forsvarer Siv Jensen.

I STOCKHOLM: Erna Solberg smilte da hun var gjest hos Fredrik Skavlan i Stockholm i går, men Norges neste statsminister hadde et alvorlig ærend. Hun frykter for Norges omdømme. Programmet sendes på NRK1 i kveld. Foto. LARS EIVIND BONES
I STOCKHOLM: Erna Solberg smilte da hun var gjest hos Fredrik Skavlan i Stockholm i går, men Norges neste statsminister hadde et alvorlig ærend. Hun frykter for Norges omdømme. Programmet sendes på NRK1 i kveld. Foto. LARS EIVIND BONESVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STOCKHOLM (Dagbladet): - Frp er ikke et høyrepopulistisk parti. De har ikke den agendaen som den type anti-immigrasjonspartier står for. En del av Frp's politikk er jeg uenig i. Men mye av det Frp har diskutert, har andre land, som Danmark, gjennomført. De blir ikke kalt høyrepopulistiske land av den grunn, slår Erna Solberg fast.

Bakgrunnen for at hun rykker ut og klargjør dette, er at en rekke utenlandske medier etter valget har uttrykt bekymring over at Frp er på vei inn i norske regjeringskontor.

Frp sammenliknes med Sverigedemokraterna, Dansk Folkeparti og andre høyrepopulistiske europeiske partier. Britiske The Independent omtaler Frp's «bånd til» Anders Behring Breivik.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.