Klimadebatt:

Derfor nekter CICERO å møte Hagen til klima-debatt

Den tidligere Frp-lederen lover å ta klimaforskerne «med buksene nede».

FÅR INGEN KLIMADEBATT: Carl I. Hagen ønsket en debattserie om klima med CICERO senter for klimaforskning. CICERO-direktør Kristin Halvorsen har avslått forespørselen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FÅR INGEN KLIMADEBATT: Carl I. Hagen ønsket en debattserie om klima med CICERO senter for klimaforskning. CICERO-direktør Kristin Halvorsen har avslått forespørselen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Klimahysteriet er et rent bedrageri. Det er ingen nevneverdig sammenheng mellom CO₂-utslipp og temperaturene».

Ordene tilhører Carl I. Hagen og falt like etter Frp-nestoren markerte sin retur til rikspolitikken i desember i fjor. CICERO senter for klimaforskning var blant dem som reagerte sterkest på Hagens klimaskepsis, og CICERO har nå avvist et tilbud fra Hagen og Klimarealistene om å stille til offentlig klimadebatt. Det viser et brev fra CICERO til Carl I. Hagen som Dagbladet har fått tilgang på.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer