Derfor slo de alarm om barnevernet

Hvis det Svein Stene og Marit Hilsen har opplevd som beredskapshjem er gjeldede flere ansatte i barnevernet, frykter de det er mange familier som har fått livene sine radikalt endret på helt feil grunnlag.

VARSLET: Beredskapsfar Svein Stene og beredskapsmor Marit Hilsen opplevde i stadig økend grad at de beskrivelsene barnevernsenteret la til grunn i sine rapporter om barnet de var beredskapshjem for, ikke stemte med deres egne observasjoner av barnet. Foto: Siv Johanne Seglem
VARSLET: Beredskapsfar Svein Stene og beredskapsmor Marit Hilsen opplevde i stadig økend grad at de beskrivelsene barnevernsenteret la til grunn i sine rapporter om barnet de var beredskapshjem for, ikke stemte med deres egne observasjoner av barnet. Foto: Siv Johanne Seglem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer