Derfor slutter jeg som statssekretær

Heidi Sørensen hadde ønsket å fortsette fram til høsten, skriver hun på sin Facebook-side.

GÅR AV: Heidi Sørensen, her på Zerokonferansen på Gardemoen i 2011, går av som statssekretær. På sin Facebook-side forklarer hun hvorfor. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
GÅR AV: Heidi Sørensen, her på Zerokonferansen på Gardemoen i 2011, går av som statssekretær. På sin Facebook-side forklarer hun hvorfor. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sørensen har vært statssekretær i Miljøverndepartementet siden 2005. Nå blir hun erstattet av Kjetil Raknes. På sin Facebook-side innrømmer hun at hun hadde ønsket å fortsette fram til høsten.

Ga mersmak - I fire og ett halvt år har jeg hatt drømmejobben. Årsaken til at jeg går av, er som følger: Da Audun ble leder i SV, informerte jeg han om at jeg ønsket å gå av som statssekretær i Miljøverndepartementet av private grunner i løpet av høsten 2012. Jeg har forståelse for at den nye ledelsen på denne bakgrunn valgte en mer langsiktig løsning ...enn hva jeg kunne tilby, selv om mitt primære ønske var å jobbe for Bård Vegar fram til høsten 2012. Det er ingen tvil om at sluttføringen av klimameldingen sammen med Bård Vegar har gitt mersmak!

Møtte bjørn I den tida jeg har vært statssekretær har jeg fått lov til å være med på utrolig mye spennende, alt fra møte med bjørner i svenske skoger og leting etter dverggås i Kazakhstan til fredning av lokalene til NVE på Majorstua. Jeg har hatt verdens beste sjef i form av Erik, som har gitt meg masse tillit og lært meg alt om å senke skuldrende når det stormer som verst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer