<strong>TILTREKKES:</strong> - Fettet knyttes til områder av kvinnekroppen som får damer til å virke feminine: brystkjertler og hofter. Hoftene var allerede brede fordi kvinnene måtte føde babyer med store hoder, så menn begynte å bli tiltrukket av fettet som fikk hoftene til å se enda bredere ut, mener forsker David Bainbridge. Her illustrert ved ektemann Jay Z som tilrekkes av sin kone, Beyonce, under fjorårets Grammy-prisutdeling i USA. Foto: SCANPIX
TILTREKKES: - Fettet knyttes til områder av kvinnekroppen som får damer til å virke feminine: brystkjertler og hofter. Hoftene var allerede brede fordi kvinnene måtte føde babyer med store hoder, så menn begynte å bli tiltrukket av fettet som fikk hoftene til å se enda bredere ut, mener forsker David Bainbridge. Her illustrert ved ektemann Jay Z som tilrekkes av sin kone, Beyonce, under fjorårets Grammy-prisutdeling i USA. Foto: SCANPIX Vis mer

Derfor tror denne mannen at kvinnerumpa har sørget for menneskerasens overlevelse

Forsker David Bainbridge kommer med en enkel, men sterk avsløring: Ingen andre dyr enn mennesket har en feit rumpe, og det er fordi kvinnerumpa tjener et høyere formål. Dens oppgave er rett og slett å redde menneskerasen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi befinner oss på en universitetsavdeling i Cambridge, England, og jeg får privatundervisning i rommet til en av foreleserne. Men rundt halvveis i praten med David Bainbridge merker jeg at jeg sitter litt ukomfortabelt, både på grunn av og på tross av min ganske velpolstrete bakende.

Jeg var kommet hit for å høre denne biologen med forplantning som spesialfelt snakke om den majestetiske, fantastiske kvinnerumpa, men allerede fra begynnelsen av strevde jeg med å holde meg alvorlig, spesielt med tanke med hvor vi er hen. Etter en fascinerende utredning om evolusjonsvitenskap, mens blikket mitt gled over de lærde, store bokverkene langs veggen, bestemte jeg meg for eksempel for å kalle Bainbridge for «professor Rumpe», før jeg spurte:

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer