<strong>VIL LEDE FREDSFORHANDLINGER:</strong> Tidligere president og fredsprisvinner Jimmy Carter sier han ønsker å lede fredsforhandlinger mellom USA og Nord-Korea. 93-åringen trosser Det hvite hus og Tump. Foto: NTB Scanpix
VIL LEDE FREDSFORHANDLINGER: Tidligere president og fredsprisvinner Jimmy Carter sier han ønsker å lede fredsforhandlinger mellom USA og Nord-Korea. 93-åringen trosser Det hvite hus og Tump. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fredsforhandlinger:

Derfor tviler ekspertene på Carter som fredsmekler

- Idealistisk Carter-opplegg som neppe vil ha noe særlig betydning, sier seniorforsker ved Institutt for forsvarsstudier, Svein Melby om Jimmy Carters ønske om å forhandle med Nord-Korea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere amerikanske presidenten Jimmy Carter har i det siste vært tydelig på at han er villig til å trosse Det hvite hus og Donald Trump, for å få i gang fredsforhandlinger med Nord-Korea.

Den nå 93 år gamle ekspresidenten sier han ønsker å ta rollen som leder i den diplomatiske innsatsen mellom USA og Nord-Korea, og sier han selv ønsker å reise til Pyongyang for å møte Kim Jong-un. Han mener Trump og USA trenger hjelp.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer