Derfor var det fargefest på himmelen i dag

Lilla, rosa og gule farger preget himmelen på Østlandet.

FARGER: Flere steder på Østlandet var himmelen både rosa, lilla og gul. Dette bildet ble tatt i 16-tida i Nes kommune på Romerike. Foto: Gunnar Foseid
FARGER: Flere steder på Østlandet var himmelen både rosa, lilla og gul. Dette bildet ble tatt i 16-tida i Nes kommune på Romerike. Foto: Gunnar Foseid Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da sola var på vei ned i 16-tida i ettermiddag var det mange som tok til kamera for å dokumentere fargefesten på himmelen.

Flere steder på Østlandet var himmelen både rosa, lilla og gul. Bildene var det mange som delte på sosiale medier.

- Fantastisk å se på

Blant dem var Line S. Svang-Rasumussen. Hun bor i Heggedal i Asker og tok bildene rundt klokka 16.

- Det var helt fantastisk å se på. Himmelen var knallrød for et par uker siden, men jeg tror ikke jeg har sett en lilla himmel før. Det var utrolig fint, sier Svang-Rasmussen til Dagbladet, som forteller at hun tok bildene fra inngangsdøra og kjøkkenvinduet der hun bor.

Fotominne

Også frilansfotograf Gunnar Foseid fra Årnes på Romerike måtte ta bilde av himmelen. Han kjørte til Udenes kirke ved Glomma for å ta bildet av fargene.

- Jeg så at det begynte å dra seg til, så da måtte jeg ta bilde av himmelen. Jeg tenkte at himmelen kom til å bli like fin som den ble til slutt, sier Foseid til Dagbladet.

- Himmelen var utrolig flott, men da jeg dro fant jeg ut at jeg burde ha stått der noen minutter til, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer