Derfor vil «alle» betale for Kims luksus

Det er i alles interesse at Kim Jong-un møter opp i Singapore neste uke. Derfor tror forskere at flere aktører, som fredsprisvinneren ICAN, er villige til å betale for hans luksus.

KLAR FOR MØTE: Det jobbes på spreng for å få alt klart til toppmøtet mellom Donald Trump og Kim Jong-un tirsdag neste uke. Statslederne møtes i Singapore og flere aktører, som fredsprisvinneren ICAN, har sagt seg villige til å betale for sistnevnte. Foto: NTB scanpix
KLAR FOR MØTE: Det jobbes på spreng for å få alt klart til toppmøtet mellom Donald Trump og Kim Jong-un tirsdag neste uke. Statslederne møtes i Singapore og flere aktører, som fredsprisvinneren ICAN, har sagt seg villige til å betale for sistnevnte. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kim Jong-uns luksusopphold i Singapore neste uke kan bli dekket av pengene ICAN fikk for fjorårets Nobels fredspris.

ICAN, Den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen, sier i en uttalelse at de er villige til å betale for toppmøtet mellom USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un når de møtes i Singapore tirsdag neste uke. De har også sagt seg villige til å betale for Kims luksuriøse hotellopphold på femstjerners-hotellet Fullerton, skriver USA Today.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer