Derfor vil de høre på Clinton

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingunn Yssen, direktør i Likestillingssenteret:

- Han er en usedvanlig god taler. Jeg tror jeg kan lære noe av det han sier, og bruke det når vi i Likestillingssenteret skal få ut budskap vårt. Clinton er jo så flink til det. Jeg gleder meg.

Jan Åge Fjørtoft,hjemvendt fotballspiller:

- Han er en person det er verd å betale for å se og høre. Etter min mening er han verdens mest karismatiske skikkelse. Og så er det artig å være en del av en konferanse gutta i Stabæk organiserer.

Henning Hai Lee Yang,spåmann og forfatter:

- Jeg har et par spørsmål jeg kunne tenke meg å stille ham, om det blir mulighet for det. Som president drev han en fornuftig politikk overfor Kina, og kalte dem strategiske partnere i stedet for strategiske motstandere som Bush nå gjør. Om Clinton kunne påvirke Bush litt, så hadde ikke akkurat det vært så dumt.

Martin Andresen,fotballspiller:

- Det er kult å være på et foredrag med Bill Clinton. Og Ingebrigt (Steen Jensen), som skal innlede, holder jo alltid bra foredrag. Jeg tror det kan bli lærerikt og det er verd pengene. Firmaet jeg eier 50 prosent av betaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer