Derfor vil de høre på Clinton

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingunn Yssen, direktør i Likestillingssenteret:

- Han er en usedvanlig god taler. Jeg tror jeg kan lære noe av det han sier, og bruke det når vi i Likestillingssenteret skal få ut budskap vårt. Clinton er jo så flink til det. Jeg gleder meg.

Jan Åge Fjørtoft,hjemvendt fotballspiller:

- Han er en person det er verd å betale for å se og høre. Etter min mening er han verdens mest karismatiske skikkelse. Og så er det artig å være en del av en konferanse gutta i Stabæk organiserer.

Henning Hai Lee Yang,spåmann og forfatter:

- Jeg har et par spørsmål jeg kunne tenke meg å stille ham, om det blir mulighet for det. Som president drev han en fornuftig politikk overfor Kina, og kalte dem strategiske partnere i stedet for strategiske motstandere som Bush nå gjør. Om Clinton kunne påvirke Bush litt, så hadde ikke akkurat det vært så dumt.

Martin Andresen,fotballspiller:

- Det er kult å være på et foredrag med Bill Clinton. Og Ingebrigt (Steen Jensen), som skal innlede, holder jo alltid bra foredrag. Jeg tror det kan bli lærerikt og det er verd pengene. Firmaet jeg eier 50 prosent av betaler.

Kjetil Try, reklamemaker:

- Jeg må bare innrømme at jeg har hatt en barnslig beundring for Clinton i mange år. Han er en utrolig dyktig kommunikatør og det fascinerer meg måten han klarer å sjarmere enkeltmennesker. Det er nesten som å gå på Rolling Stones-konsert, så barnslig er jeg.