Derfor vil Erna velge Siv foran Trine og Knut Arild

KrF og Venstre driver nå nærmest politisk utpressing av Høyre.

SONDERINGENE FORTSETTER: Ingenting er foreløpig avklart angående hvem som sitte i Norges nye regjering. Sonderingene fortsetter i dag. Både Trine SKei Grande (V) og Knut Arild Hareide (KrF) har framsatt betydelige krav for å inngå i regjering med Erna Solberg (H) og Siv Jensen (Frp).  Foto: BJØRN LANGSEM
SONDERINGENE FORTSETTER: Ingenting er foreløpig avklart angående hvem som sitte i Norges nye regjering. Sonderingene fortsetter i dag. Både Trine SKei Grande (V) og Knut Arild Hareide (KrF) har framsatt betydelige krav for å inngå i regjering med Erna Solberg (H) og Siv Jensen (Frp). Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sonderingene om det politiske grunnlaget for den nye regjeringen, og hvem som skal være med, fortsatte i går på tiende dagen. I går ettermiddag kom partilederne ut av Stortinget rundt klokka 17 etter seks timer med samtaler.

- Det har vært gode samtaler. Det var viktig å møtes i dag for å ta med innspill fra tidligere møter, sa KrF-leder Knut Arild Hareide til pressen. Sonderingene er nå inne i en avgjørende og svært krevende fase. Høyre-leder Erna Solberg vil ha alle fire partiene med i regjering, og strekker seg langt. Dermed bruker sentrumspartiene sin posisjon til å presse sitronen maksimalt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer