Derfor vil ikke Obama og Romney snakke om våpen

Disse jentene oppfyller amerikanske drømmer. Alle som blar opp 100 dollar får plaffe løs på pappterrorister med tunge maskingevær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS (Dagbladet): Hele den ene veggen i lobbyen til Machinegun Vegas er dekket med tunge våpen.

- Her har vi en M249, en M60 og en Heckler Koch MR556. Dette er vår mest populære pakke for det var slike maskingevær spesialsoldatene i Navy Seal lag nummer seks hadde med seg på tokt da de drepte Osama bin Laden, sier Melissa Krause (21).

Hun ser ut som Modesty Blaise eller Lara Croft. En lettkledd, men tungt bevæpnet vertinne som ønsker kunder velkommen til skytebanen.

En av dem er Partick Reeds (36) fra Stillwater i Oklahoma. Han kommer fra hjertet av USA og nå sitter han på en barkrakk og titter opp på utrustningen han vil prøve seg med.

Hjemme har han en pistol, en rifle, ei svartkruttrifle og ei hagle. 

- Pistolen er for å beskytte hus og hjem. De andre bruker jeg på jakt.

Delt på midten Nå har han tatt turen til Las Vegas for å prøve ut de aller største maskingeværene. De militære typene som ikke er tillat for ham å bruke i hjemstaten.

- Hvis noen kommer til mitt hus for å skade meg eller min kone, så vil jeg ta fram pistolen. Jeg har en søknad inne til å bære våpen skjult på kroppen. Når jeg får den vil jeg nok være bevæpnet mesteparten av tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer