Derfor ville ikke Valla møte Yssen på Skavlan

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): På vei inn til Norges største talkshow Først & sist ville ikke Valla gi noen kommentarer. På vei ut fra Fredrik Skavlan tok hun seg likevel tid til å svare på spørsmål fra pressen.

Kort tid i forkant av opptakene til kveldens Skavlan-sending, hadde Vallas bitre fiende de siste dagene, Ingunn Yssen, meldt seg på programmet, i et forsøk på å møte sin tidligere overordnede ansikt til ansikt.

Det ville ikke Valla gå med på.

- Hvorfor ville du ikke møte Yssen på Skavlan?

- Jeg ville synes det var veldig feil hvis mitt første møte med Yssen på flere måneder skulle skje på tv. Jeg har vært beredt til når som helst å møte henne. Vi har innkalt henne til personalmøte, men har ikke fått i stand noe, sier Valla til Dagbladet.no på vei ut fra NRK-huset.

På spørsmål om hvorfor LO-lederen sa nei til å stille i debattprogrammet Dagsnytt 18, og i stedet prioriterte Skavlans talkshow, svarte Valla at avgjørelsen hadde med tid å gjøre.

- Det har å gjøre med at min tid er tilmålt. Dessuten var Skavlan den første forespørselen jeg fikk, sier Valla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer