Dersom du blir tatt for fyllekjøring her, må du høre på dette bandet på vei til arresten

Stuntet til kanadisk politi blir hyllet i sosiale medier.

EKTSRASTRAFF: Du blir tvunget til å høre på NIckelback-albumet Silver Side Up dersom du blir tatt for fyllekjøring i Kensington. Her er bandets fire medlemmer. Foto:  Mark Davis/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
EKTSRASTRAFF: Du blir tvunget til å høre på NIckelback-albumet Silver Side Up dersom du blir tatt for fyllekjøring i Kensington. Her er bandets fire medlemmer. Foto:  Mark Davis/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Kanadisk politi bruker en litt uortodoks metode for å rette fokus på fyllekjøring en snau måned før Jul.

Dersom du blir tatt for å kjøre bil i alkoholpåvirket tilstand i Kensington, blir du tvunget til å høre på Nickelback på vei til arresten.

Nå som høytiden nærmer seg med stormskritt, advarer det lokale politiet mot å ta bilen etter at du har deltatt i et lystig lag med venner eller familie. De ber folk om å ta taxi, avtale med edru sjåfører om henting eller sove over hos bekjente.

Likevel har politiet en humoristisk advarsel til folk som skulle falle for fristelsen og ta bilen med alkohol innabords.

«Du skal vite at Kensington Police Service resten av året vil være på utkikk etter folk som er dumme nok til å føle at de kan drikke og kjøre bil. Når vi tar deg, og vi vil ta deg, vil du på toppen av en heftig bot, et år uten lappen og en straffesiktelse, få en bonusgave i form av Nickelback spillende i bilen på vei til fengselet», skriver Kensington-politiet på Facebook.

Stuntet blir hyllet av flere i sosiale medier, men det spørs om medlemmene i Nickelback setter pris på at albumet omtales som ekstrastraff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer