Desperat hiv-mann på flukt

Den hiv-positive mannen, kjent som «James Kimball», ringer hver dag til sine venner i Stockholm. 45-åringen er presset og forvirret - og på flukt med 30 000 kroner i kontanter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PÅ FLUKT: Den hiv-smittede kvinnebedåreren «James Kimball»

I går gjemte mannen seg i Uppsala, og alt tyder på at han fremdeles befinner seg i Sverige, skriver Aftonbladet.

Men målet skal være å dra til USA. Der bor en tidligere kjæreste av iraneren - en 20 år gammel svensk kvinne. Hun skal nylig ha sagt at hun er «jättekjær i honom» - til tross for at han kan ha hiv-smittet 190 kvinner.

- Jeg må finne et sted der jeg slipper å se meg bak ryggen hele tida, sa Mehdi Tayeb i telefonen til en bekjent i forgårs.

Konto i utlandet
Politiet har klart å spore opp alle telefonsamtalene hiv-mannen har tatt i løpet av de siste dagene. Samtalene viser at han har ringt til en rekke svenske kvinner.

Til vennene sine skal Tayeb ha avslørt at han har en konto med 500 000 kroner på Cayman Island utenfor Florida.

I følge Aftonbladets kilder, har hiv-mannen drevet med narkotikavirksomhet og heleri tidligere.

Lettlurte horer
Personer som kjenner «James Kimball», forteller at han er en trivelig kar. Hans syn på svenske kvinner var imidlertid ikke så flatterende: «lettlurte horer» er et ord som går igjen.

- Han elsker å finne på historier om seg selv. Deretter lurer han kvinnene i seng. Han synes det er kult at jenter er så dumme at de tror på alt, sier en bekjent.

I følge kilder, er det mest kritiske for «James Kimball» akkurat nå det faktum at medisinene hans begynner å ta slutt. Den hiv-positive mannen må hver dag ta 12 tabletter.
- Den siste tiden har «James» blitt tynnere og tynnere, og han er forvirret. I forgårs sa han at han ikke vet om han skal fortsette flukten eller om han skal gi opp og overgi seg til politiet, sier en bekjent.