Desperat kamp for å finne Julen

De tallrike redningsarbeiderne som forsøker å få opp to år gamle Julen fra en dyp brønn ved landsbyen Totalán sør i Spania, forsøker nå tre metoder for å få opp gutten.

FALT NED I BRØNN: En gutt på to år har falt ned i en brønn som antas å være mellom 100 og 150 meter dyp. Foto: Paco Guzmán. Reporter: Kristoffer Løkås. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ingen vet om den to år gamle gutten Julen, som søndag rundt klokka 14 falt ned i en brønn ved landsbyen Totalán nær Málaga i Andalucía, er i live eller skadet.

Brønnen er antatt å være 100 til 150 meter dyp, og den ble gravd ut for å finne vann i grunnen. Hvorfor denne brønnen ikke hadde et forsvarlig lokk, er det store spørsmålet som mange spør seg.

Skal ha lekt

Gutten falt ned i brønnen under lek, ifølge en slektning som så det. Familien hadde dratt ut på landet denne søndagen og var i ferd med å koke paella da ulykka skjedde.

Søndag senket redningsfolkene ned en mobiltelefon med lys for å se hva de kunne finne. De fant en pose med godterier, som gutten trolig hadde med seg og som hadde hengt seg fast i veggen på brønnen.

Seinere har de senket ned en robot. Men denne møtte en bunn 78 meter nede, som besto av våt sand, opplyses det. Trolig har det gått et skred inne i brønnen. Da kan gutten være begravd.

Kjemper mot klokka

Ved ulykkesstedet er det kjørt opp stadig mer og tyngre utstyr for redningsoperasjonen. Sivilgarden, lokalt politi, helsearbeidere, krisepsykologer og politikere er til stede. De kjemper mot klokka. På litt avstand må alle de frammøtte journalistene stå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer