MDGs landsmøte

«Desperat» Listhaug: - MDG skader Norge

Sylvi Listhaug bykser ut i et ramsalt angrep på MDG. Listhaug sier MDG ønsker pandemiens konsekvenser velkommen, og at partiet skader Norge. - Desperat, lyder dommen fra Lan Marie Berg.

LANGER UT: Sylvi Listhaug sier MDG ønsker deler av pandemiens ødeleggelser velkommen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
LANGER UT: Sylvi Listhaug sier MDG ønsker deler av pandemiens ødeleggelser velkommen. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- MDGs politikk er direkte skadelig for Norge, sier FrP-nestleder Sylvi Listhaug til Dagbladet.

Hun sier pandemiårene 2020 og 2021 har gitt en grusom forsmak på hvordan et land styrt av Lan Marie Berg og co. ville sett ut.

- Vi reiser mindre, kjører mindre, mange som har mistet jobben har fått mindre kjøpekraft, og økonomiske veksten er redusert. Akkurat sånn som MDG vil ha det. De ønsker en slik nedgang, selv om de selvsagt ikke ønsker en pandemi, sier Listhaug.

Et stikk til Vedum

MDG har landsmøte denne helga, og partiet har blant annet vedtatt at Norges kjøttforbruk skal halveres.

MDG-leder Une Bastholm brukte sin tale til landsmøte til å kalle Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum «barnslig» fordi han var så glad i bilen.

- At Senterpartiet heller samarbeider med et sånt parti, som er så distriktsfiendtlig, framfor Frp, det er ubegripelig for meg, sier Sylvi Listhaug og legger til:

- Jeg hører jo at mange av disse MDG-erne har dialekt, så de kommer kanskje fra distriktene. Det synes jeg er rart, for det virker som om mange av dem aldri har satt sin fot utenfor Oslo. Det virker som de tror at det går T-baner i Nordland og busser døgnet rundt, i hele landet. Sånn er det jo ikke. Folk behøver bilen sin, sier Listhaug.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer