- Det ble ikke gjort feil

Det tyske produksjonsselskapet Vincent Filmproduktionen har ikke funnet ut hva som gikk galt da Mette-Marit og Haakon ble intervjuet. Selskapet sier til Dagbladet.no at alt gikk som det skulle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Opptaket som ble gjort på Skaugum forrige onsdag, sendes på tyske n-tv i ettermiddag. Fjernsynsjournalisten Sandra Maischberger gjorde selve intervjuet. Med seg hadde hun folk fra produksjonsselskapet Vincent Filmproduktionen i Hamburg.

I dag skal n-tv prøve å finne ut hva som gikk galt under det drøyt timeslange intervjuet. Både kronprinsparet og to av teknikerne som jobbet på settet, fikk alvorlige solforbrenninger. Maischberger selv ble lettere forbrent på halsen.

Brukte ikke reflektor

Men foreløpig kan ingen si noe om hva slags feil som er begått.

- Gjelder det Mette-Marit? spør damen på sentralbordet hos tv-kanalen.

- Dere er naturlig nok ikke de eneste som har ringt. Vi må ringe dere tilbake.

Hos Vincent Filmproduktion har de ansatte ikke lyst til å svare på flere spørsmål om opptakene som har ført til at kronprinsessen måtte bli hjemme.

- Nei, helst ikke. Det er ikke funnet ut hva som gikk feil fordi det ikke ble gjort noen feil, sier en anonym ansatt til Dagbladet.no.

Selskapet er oppgitt over påstandene i pressen om at Mette-Marit og Haakon ble forbrent på grunn av at sollyset ble forsterket av en reflektor.

- Det ble ikke brukt reflektor i det hele tatt. Det er Slottet informert om, hevder kvinnen.

Det ble brukt to eller tre lamper av merket Kobold HMI 400 Watt.

Vincent Filmproduktion henviser alle videre spørsmål til intervjuer Sandra Maischbergers egen redaksjon, Maischberger Redaktion. Redaksjonen ligger under selskapet Pro Wono, som produserer for n-tv. Redaksjonen vil ikke svare på spørsmål om opptaket, men henviser til medierådgivningsfirmaet Pool Position.

- Vi forsøker akkurat nå å finne ut hva som har skjedd. Dette er svært trist, sier Alexander Elbertzhagen i Pool Position.

Men noen forklaring har han ikke.

<B>INTERVJUET: Etter intervjuet bemerket både Mette-Marit og kronprins Haakon at de merket at sola hadde tatt.
SKADET I ØYNENE: Mette-Marit så mot Haakon flere ganger, noe som førte til at hun fikk skader i øynene.
KRAFTIG FORBRENT: Kronprinsesse Mette-Marit.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer