«Det blir årets fest, masse alkohol og en fantastisk DJ»

400 venner ramponerte morens 45 millioner kroners villa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I britiske aviser omtales hun bare som «lille djevel», tenåringsjenta Jodie Hudson som inviterte til storslått feiring av sin egen16-årsdagen.

«Det blir årets fest. Det blir masse alkohol og en fantastisk DJ», skrev Jodie til vennene på nettstedene Bebo og Facebook.

400 ungdommer fra hele Costa del Sol dukket opp på døra til morens villa i Marbella, Spania. En villa som anslås å være verdt 4,4 millioner pund eller nærmere 45 millioner kroner, ifølge den britiske avisa Daily Mail.

- Som gangstere

Resultatet var at det ble stjålet smykker for over 60 000 kroner, TV, stoler og bord ble kastet i svømmebassenget og halve garderoben ble stjålet.

- Noen sa at vi fikk lov til å ødelegge huset fordi bursdagsbarnets foreldre skulle skille seg, sier en av de som var på festen til Daily Mail.

En av festdeltakerne forteller at tenåringene oppførte seg som gangstere hentet rett ut av en hiphop-video.

Til slutt måtte Jodies mor, Amanda Hudson, som var til stede på festen ringe politiet. Da de ankom like over midnatt så luksusvillaen ut som krigssone.

LILLE DJEVEL: Står det med uthevet skrift under bildet av 16 år gamle Jodie Hudson. Bursdagsfesten hun holdt gjorde luksusvillaen om til en krigssone. Faksimile: Daily Mail
LILLE DJEVEL: Står det med uthevet skrift under bildet av 16 år gamle Jodie Hudson. Bursdagsfesten hun holdt gjorde luksusvillaen om til en krigssone. Faksimile: Daily Mail Vis mer

- Slått av mamma

En tydelig angrende Jodie ga på nettstedet Bebo denne oppsummeringen av festen: «Det er gjort så mye skade og klær er stjålet. Mange knuste dører og folk som ble tatt i å ha sex».

Jodie hevder også at hun ble slått av moren og satt i husarrest til over sommeren. «wat a BITCH», skriver den 16 år gamle privatskoleeleven på Bebo.

Moren Amanda nekter for å ha slått datteren.

- Jeg vet ikke hva hun har skrevet og jeg kommer ikke til å si noe mer, sier hun til Daily Mail.

Ifølge avisa må moren, som jobber som eiendomsmegler, inntil videre skrinlegge planene om å selge millionvillaen, fordi både vegger, tepper og møbler ble ødelagt på festen.

«Det blir årets fest, masse alkohol og en fantastisk DJ»