- Det blir ekstra fine julegaver i år

Mann i 50-åra fra Asker vant 115,9 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var en mann i 50-åra fra Asker som vant 115,9 millioner kroner på Vikinglotto i kveld.

- Jeg har akkurat snakket med en veldig lykkelig mann i 50-åra fra Asker. Han lurte med en gang på om det virkelig var sant, men skjønte raskt på samtalen at det stemte siden jeg raskt kom med bekreftende informasjon, sier Yngvild Nygaard i Norsk Tipping til Dagbladet.

- Han ble veldig glad. Han sa at det var en ubeskrivelig god følelse, men klarte ikke helt å forstå omfanget av alle millionene. Det er jo en enorm sum. Han sa at han måtte hoppe litt rundt i rommet, sier Nygaard videre.

Nyggard beskriver vinneren som en fornuftig kar med beina planta på jorda.

- Det er en jordnær og snill familiemann, som tok det veldig fornuftig. Han ble veldig, veldig glad, sier hun til Dagbladet.

Mannen vil ikke ut med hva han vil bruke pengene på.

- Han må fordøye det hele nå, men julegavene blir nok ekstra fine i år.

For Nygaard var det hele også en ny og morsom opplevelse.

- Det var veldig gledelig og jeg var spent jeg også. Jeg har ikke ringt noen som har vunnet en så betydelig sum før, og man lar seg rive med og lar seg glede sammen med vinneren, sier hun.

- Det veldig morsomt å få ringe folk med et slikt gledesbudskap.

RINGTE VINNEREN: Her ringer Yngvild Nygaard i Norsk Tipping til Asker-mannen i 50-åra som vant 115,9 millioner kroner i kveld. Foto: Norsk Tipping
RINGTE VINNEREN: Her ringer Yngvild Nygaard i Norsk Tipping til Asker-mannen i 50-åra som vant 115,9 millioner kroner i kveld. Foto: Norsk Tipping Vis mer