- Det blir et intolerant samfunn i toleransens navn

Frps Mazyar Keshvari opprørt over trakasseringen av homofilt par på Grønland.

UAKSEPTABELT: Mazyar Keshvari reagerer på trakasseringen av det homofile paret som gikk hånd i hånd på Grønland. Foto: Lars Myhren Holand
UAKSEPTABELT: Mazyar Keshvari reagerer på trakasseringen av det homofile paret som gikk hånd i hånd på Grønland. Foto: Lars Myhren Holand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da det homofile paret Anders Rasmushaugen (24) og Michael Eimstad (33) gikk hånd i hånd hjem til sin leilighet på Grønland søndag 9. august, ble de stanset av en mann som pekte ned på hendene deres.- Det der liker jeg ikke. Dette er en muslimsk bydel, sa mannen til paret.

Paret fortsatte videre før gjerningsmannen sparket Rasmushaugen hardt bakfra. Overfallsmannen fjernet seg deretter raskt fra åstedet. Oslo-politiet bekrefter at saken er anmeldt og under etterforskning.

- Helt uakseptabeltMazyar Keshvari sitter i Oslo bystyre for Frp og er stortingskandidat, han reagerer på hendelsen.

- Dette er helt uakseptabelt, vi kan ikke ha det slik i vår by. Dette finner vi oss rett og slett ikke i, og det er jo lett å se hvorfor det har blitt slik. Vi snakker om en mangeårig feilslått integrerings- og innvandringspolitikk fra den sittende regjering.Anders Rasmushaugen og Michael Eimstad understreket overfor Dagbladet at det var viktig at dette ikke ble gjort til en sak med muslimer mot homofile.

- Denne episoden dreier seg om en person, påpekte Eimstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer