- Det blir fint å få litt arbeidsro i ferien

Statsministeren med humoristisk spark til Høyre og Frp's stortingsgrupper.

FORNØYD: Statsminister Erna Solberg oppsummerte regjeringens arbeid det siste halvåret på en pressekonferanse i formiddag. Solberg mener regjeringen har levert på valgløftene og derfor kan gå rakrygget inn i valgkampen. . 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FORNØYD: Statsminister Erna Solberg oppsummerte regjeringens arbeid det siste halvåret på en pressekonferanse i formiddag. Solberg mener regjeringen har levert på valgløftene og derfor kan gå rakrygget inn i valgkampen. . Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som ventet fokuserte statsminister Erna Solberg (H) mye på hva regjeringen har fått til de siste to åra, da hun holdt sin oppsummerende pressekonferanse før sommeren i dag.

Solberg trakk blant annet fram endringer i helsepolitikken, med kombinasjonen av diagnosesentre og pakkeforløp, samt jernbanereformen og opprettelsen av et veiselskap. Ifølge Solberg viser resultatene at det ikke bare er penger, men bedre organisering, det handler om.

- Vi bruker pengene bedre, og skaper resultater. Politikk er å gjøre vanskelige valg, sa Solberg.

Gjennomføringskraft - Vi går rakrygget inn i valgkampen. Vi har levert på de store valgløftene vi ga til velgerne. Til tross til prosesskritikk har vi gjenomføringskraften, mener statsministeren, som også kom med et aldri så lite spark til regjeringspartienes stortingsgrupper.

- Våre stortingsgrupper kan ta ferie med god samvittighet. Det er en tid for å lade batteriene og være sammen med venner og familie, men det er jo også fint at vi får litt arbeidsro regjeringen i løpet av sommeren, spøkte statsministeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.