- Det blir tøffe tak

Høyre og Frp har startet regjeringsforhandlingene.

FORHANDLINGER: Erna Solberg og Siv Jensen startet regjeringsforhandlingene i dag. Klokka 18 holdt de en pressekonferanse. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
FORHANDLINGER: Erna Solberg og Siv Jensen startet regjeringsforhandlingene i dag. Klokka 18 holdt de en pressekonferanse. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SUNDVOLDEN/OSLO (Dagbladet): Partitopper fra Frp og Høyre er samlet rundt møtebordet i et lydisolert rom på Sundvolden Hotell i Buskerud. Klokka 18 er det planlagt en pressebrief med siste nytt fra de pågående regjeringsforhandlingene.

Dagbladet fulgte den direkte.

Ingen kan for øyeblikket gi et godt anslag på hvor lang tid forhandlingene kommer til å ta. Partiene skal gjennom en rekke vanskelige saker, inkludert skattelettelser, bruk av oljepenger og finansiering av eldreomsorg. I tillegg kommer den vanskelige statsrådkabalen.

- Historisk - Vi har startet regjeringsforhandlingene i dag, med sikte på å danne en regjeringen mellom Høyre og Frp. Vi kommer til å bygge dette på den historiske samarbeidsavtalen med Krf og Venstre, innleder kommende statsminister Erna Solberg.

- I dag har vi snakket om det vi mener skal være de viktigste prosjektene, de mer overordnede, større spørsmålene. Vi vet ikke helt når vi er ferdige, det kommer an på hvor effektive vi er - hvor mange problemer vi støter på.

- Dette er et fantastisk familiedrevet hotell, som et godt symbol på familiebedrifter som vi ønsker å stimulere. Det er et hotell hvor særlig Unge Høyre har hatt som tradisjon å arrangere ting, sier Solberg om valget av sted.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer